Activiteiten

DSC_0054

Buitenrit

Op zondag is er gelegenheid tot het maken van buitenritten naar de duinen en/of strand, voor de meer gevorderde ruiters en amazones. Deelname is in overleg met Frank, Annet of Mariska.

Sinterklaas

In december vieren wij altijd Sinterklaas met de kinderen. Tevens mogen de kinderen ieder jaar hun schoen zetten bij ons in de vensterbank van de kantine.

Ienieminidag

Ieder jaar organiseren wij een ieniemini middag voor alle kleintjes van 2 t/m 8 jaar (ook voor niet westkustruiters). We gaan kennismaken met de pony’s, een ritje maken, aaien, borstelen, knuffelen. Kortom een gezellige middag!

7438910084_b529dc21bc_b

Introductie cursus

Altijd al willen paardrijden, maar het is er nooit van gekomen? Of is het lang geleden dat u op een paard zat en wilt u het weer oppakken? Wij bieden ieder jaar een introductiecursus aan van 5 lessen.

Kinderfeestjes

Ben je jarig? Vier dan je verjaardagsfeestje op manege de Westkustruiters! Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Pony huren

Iedere vakantie is het mogelijk om je favoriete pony of paard te huren. Er is toch niks leukers om de hele dag voor je lievelings pony/paard te mogen zorgen? Je mag 2 x een uur rijden, zoveel borstelen en knuffelen als je wilt. Wandelen op het erf en je pony/paard lekker losgooien in de bak, paddock of wei.

Wedstrijden

Regelmatig vinden er wedstrijden van de FNRS plaats op de manege. De wedstrijden worden op zondag gereden. De startlijst hangt in de kantine van de manege en is ook te bekijken op de website. Dit geldt ook voor de uitslagen-lijst. Ieder jaar rond Kerst houden we de verkleedwedstrijd. Iedereen mag die dag verkleed een proefje rijden. Alleen of met anderen. Voor meer informatie zie onze agenda.

9299103378_cbedffa2dc_b

Pony/paardenkamp

In de zomervakantie worden er twee paardenkampen georganiseerd. De hele dag met paarden bezig zijn, knuffelen, rijden, borstelen en lol hebben met vrienden!

Carrousel

Vind je carrousel ook zo leuk? Wanneer we minimaal 8 enthousiaste ruiters bij elkaar hebben plannen we een aantal carrousel lessen in.