Medewerkers

Cross1

Op de manege werken verschillende mensen. De lessen, zowel de groepslessen als de privélessen worden gegeven door verschillende instructeurs/instructrices. Hieronder stelt een ieder zich aan je voor.

Frank

In 1969 zijn we naar Duinrell verhuisd, want daar hadden we meer mogelijkheden om het bedrijf voort te zetten. In 1971 ben ik met Annet getrouwd in Leidschendam onder begeleiding van de manegepaarden (zie de foto’s in de kantine). Twee jaar later kwam Xander en in 1979 werd Bart geboren. Zij groeiden op in Duinrell, dus hun speelruimte was een waar paradijs. 1990 was een heel heftig jaar, aangezien ik ernstig ziek werd en we ook nog een nieuw onderkomen voor de manege moesten zoeken. Gelukkig kwam ik er weer bovenop en vonden we een goede plek op Hoeve Bellesteyn voor onszelf en voor de paarden. Tegenwoordig neemt Mariska (onze schoondochter en geweldige hulp) ons steeds meer werk uit handen, zodat wij het iets rustiger aan kunnen doen.

8318733789_cb2447de80_c

Annet

Samen met mijn zusje ging ik op 12 jarige leeftijd paardrijden bij de Westkustruiters aan de Zijdeweg. En wat bleek (al had ik daar toen nog geen oog voor!) Frank hielp mij met het paard opzadelen. Maar toen ik 16 jaar was zag ik hem toch wel staan, en kregen we verkering. Ik volgde een opleiding voor lerares handenarbeid en kinderverzorging, maar heb daar uiteindelijk niets mee gedaan, want op mijn 21 ste ben ik met Frank getrouwd en was mijn hulp in de manege nodig. Xander en Bart werden geboren, waar wij erg blij mee waren. Xander zien jullie nog regelmatig rondlopen of rijden, want ook hij heeft het paardenvirus opgelopen. Bart was meer geboeid door de tractor en heeft daar uiteindelijk ook zijn werk in gevonden. Op dit ogenblik ben ik de trotse oma van Marjolein, Spencer en Stuart en daar probeer ik zoveel mogelijk van te genieten.

7438893328_37cf68f0b5_c

Mariska

Mijn naam is Mariska Bekaert. Ik ben sinds 1998 werkzaam bij de Westkustruiters. De jaren daarvoor heb ik op Duindigt gewerkt bij de renpaarden. Dit is nog steeds mijn grote passie. Bij de Westkustruiters doe ik van alles. Van uitmesten tot lesgeven en van poetsen tot de boekhouding. Ik ben samen met Xander Verseveldt. Wij hebben op 4 februari 2010 een dochtertje gekregen. Genaamd Marjolein. Zij is ook met enige regelmaat op de manege te vinden. En gelukkig vindt ze het heel leuk om bij de paarden te zijn (vooral als ze er op mag zitten) en te spelen met onze lieve hond Bo.

10067268616_9f41229c0b_c

Gino

Volgt….

Lois

Volgt….

 

Kim

Volgt….